Verzoek of vraag?: info@minusto.com
Gratis verzending in NL
20% extra korting bij aankoop van 2 posters

MINUSTO. gemaakt in Groningen

 Minimalistische ontwerpen 

Show your personality

Vergeet de cliché posters met standaard quotes welke je overal tegenkomt. Wij willen met onze designs graag laten zien dat het ook anders kan. MINUSTO staat voor “over jezelf” en bij onze posters staat jouw persoonlijkheid centraal. 

Al onze ontwerpen zijn speciaal gemaakt om je mooiste herinneringen aan de muur te bewaren zodat jij er elke dag van kan genieten.

Minusto zelf verkopen?

Ben je zo enthousiast geworden over MINUSTO dat je onze producten ook wilt verkopen in jouw winkel? Word dan ook reseller van MINUSTO. MINUSTO posters passen erg goed in diverse winkels. Ze passen zeer goed in cadeauwinkels, specialzaakjes, boekenwinkels, bed & breakfasts, museumshops en andere winkels waar creatieve designproducten worden verkocht. Iedereen kan zich aansluiten binnen het netwerk van verkooppunten.

ELK DETAIL TELT

Onze designs zijn alles behalve standaard en worden door onze designers met liefde gecreëerd.

Jouw persoonlijkheid kun je terugvinden in de plek waar je nu woont of de plek waar je bent opgegroeid, je mooiste herinneringen of je favoriete plek. Al onze prints worden gedrukt op hoogwaardig FSC-gecertificeerd papier en worden op aanvraag persoonlijk ingelijst.

De posters van MINUSTO zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook erg leuk om cadeau te geven. Een persoonlijke poster is een uniek en bijzonder en een blikvanger om aan de muur te hangen.

OPZOEK NAAR EEN ONTWERP?​

Ben je op zoek naar een persoonlijke poster welke wij nog niet in ons assortiment hebben? Neem contact met ons op via prints@minusto.com om een persoonlijke poster aan te vragen. Wat is jouw persoonlijkheid? Bekijk alle designs hier of bekijk ook Babyshower invulkaarten

Deel je inspiratie

Wil je ook jouw inspiratie met ons delen? Gebruik #minusto of e-mail ons op prints@minusto.com

Winkelwagen

0

No products in the cart.

Druk op Enter om te zoeken of op de Esc-toets om te sluiten
Realisatie: TB2X webontwikkeling & Marketing