Verzoek of vraag?: info@minusto.com
Gratis verzending in NL
20% extra korting bij aankoop van 2 posters

Veelgestelde vragen

Kan ik na mijn bestelling nog iets wijzigen?

Nadat je bestelling is geplaatst en word hij direct door ons verwerkt. Gemiddeld duurt het niet langer dan een uur voordat je bestelling “in productie”  wordt genomen. Mocht je jouw bestelling willen aanpassen laat ons dit dan met spoed weten via prints@minusto.com . Vergeet niet je bestelnummer te vermelden als je ons mailt.

 

Kan ik de posters met lijst bestellen?

Het is mogelijk om een poster inclusief lijst te bestellen. Bij het selecteren van het formaat van je design kan je ook aangeven of je hier een houten lijst bij wil bestellen. Je kunt onze houten lijsten in de formaten A4 tot en met A2 bestellen. Al onze fotolijsten worden ophangklaar geleverd; je hoeft heb alleen zelf nog maar aan de muur te bevestigen. 

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten voor standaard levering zijn gratis in Nederland.  

Kan ik ook een eigen ontwerp aanvragen?

We vinden het leuk om aan iedereen zijn specifieke wensen te voldoen. Indien je een specifiek ontwerp in gedachten hebt kun je deze aanvragen via prints@minusto.com.

Welke betaalmehodes accepteren jullie?

We proberen zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden om de aankoop van posters toegankelijk te maken voor onze klanten. Wij accepteren momenteel de volgende betaalmethodes: iDEAL, Bancontact, Creditcard, en Klarna. Sommige van deze betaalmethoden zijn specifiek voor bepaalde landen. 

Deel je inspiratie

Wil je ook jouw inspiratie met ons delen? Gebruik #minusto of e-mail ons op prints@minusto.com

Winkelwagen

0

No products in the cart.

Druk op Enter om te zoeken of op de Esc-toets om te sluiten
Realisatie: TB2X webontwikkeling & Marketing