Verzoek of vraag?: info@minusto.com
Gratis verzending in NL
20% extra korting bij aankoop van 2 posters

Citymap / Stadsposters

Citymap / Stadsposters van MINUSTO zijn een eyecather in elke ruimte. Leuk als herinnering voor je geboorteplaats, je huidige woonplaats of leuk om cadeau te geven aan een dierbare die gaat verhuizen. Weten welke citymaps we allemaal hebben? Bekijk dan onze collectie.

Onze Collectie

Onze collectie bestaat uit stadskaarten van grote steden en dorpen in Nederland. Naast deze stadskaarten bieden we ook posters met coördinaten en letters van plaatsnamen aan. Speciaal om je collectie helemaal uit te breiden en te combineren hebben we uitbreidingen bedacht. Al onze persoonlijke posters zijn beschikbaar in de maat A4 t/m A2. 

Unieke stadsposters

Al onze posters zijn zelf ontworpen en worden in Groningen geproduceerd. Wij kunnen de posters binnen slechts 1-2 werkdagen leveren. Ben je in het bezit van een bol.com cadeau bon? Dan kun je op ons account ook hiermee betalen.

Het kan voorkomen dat we jouw favoriete stad of dorp nog niet online hebben staan. Zoek je een specifieke plaatst? Stuur ons een bericht en ontvang de stadsposter binnen een paar dagen.

Waag stadsposter minusto alkmaar

Stadsposters Cadeau

Een persoonlijke poster van MINUSTO is een perfect en uniek cadeau voor je familie of je beste vriend. Wanneer jullie samen zijn en het kunstwerk aan de muur hangt dan zal jij als cadeaugever altijd worden herinnerd aan het prachtige cadeau. Heb je nog snel een cadeau nodig? Geen probleem want je kan bij ons tot het laatste moment bestellen. Wij kunnen de poster al binnen 1-2 werkdagen leveren. 

Verzoek stadsposter aanvragen

Zoek je een stadskaart die er nog niet tussen staat? Geen probleem! Deze maken we graag voor je. Gemiddeld duurt het een dag om een design op aanvraag te maken. Het maakt niet uit welke plaats je zoekt, wij kunnen van elke plaats een poster maken!

Maatwerk Poster
Brabant Plattegrond provincie poster Minusto

Provincie posters

Van elke provincie in Nederland zijn ook provincie posters te koop. We hebben van de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg een poster.

. We hebben het allemaal. 

Poster Waddeneiland

Opzoek naar een poster van je favoriete waddeneiland in Nederland? Bij MINUSTO vind je de Waddeneilanden posters voor een betaalbare prijs. Deze posters kun je laten ingelijst thuis laten afleveren! Onze collectie van Waddeneilanden bestaat uit Texel, Vlieland, Terschelling,  Ameland en Schiermonnikoog. Een Waddeneilanden poster is leuk om als cadeau te geven of om je eigen huis op te vrolijken.  Voor 12:00 uur besteld is morgen in huis!

Waddeneilanden posters

Deel je inspiratie

Wil je ook jouw inspiratie met ons delen? Gebruik #minusto of e-mail ons op prints@minusto.com

Winkelwagen

0

No products in the cart.

Druk op Enter om te zoeken of op de Esc-toets om te sluiten
Realisatie: TB2X webontwikkeling & Marketing